Emma - Uppsatspraktik på Kilpatrick Townsend

Blogg.jpg

Jag har nu gjort hälften av min uppsatspraktik här på Kilpatrick Townsend i Stockholm och trivs otroligt bra.

 Min uppsatspraktik går ut på att under 10 veckor få testa på att arbeta inom olika affärsjuridiska områden samtidigt som jag skriver på mitt examensarbete. Det har hittills varit väldigt kul och lärorikt att få en annan inblick i det juridiska yrket där saker som framstått som självklara under studierna här granskas noga för att främja klienternas behov. Inte nog med att jag får djupgående kunskap om alla möjliga olika rättsområden, som i skolan endast behandlats under någon enstaka föreläsning, det är väldigt skönt att kunna få ventilera tankar om uppsatsen med de väldigt kompetenta kollegorna på byrån.

Här på Kilpatrick Townsend är det en väldigt familjär stämning och jag har känt mig välkommen och omhändertagen sedan dag ett. Man är som uppsatspraktikant välkommen att vara med på samtliga aktiviteter så som konferenser, padelturneringar, luncher, utbildningar etc. Detta är väldigt kul och man känner sig genast som en del i gemenskapen. Sammanfattningsvis trivs jag hittills oerhört bra och ser fram emot resterande 5 veckor. 

/Emma 

 

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor