Dennis - Secondment Atlanta/New York

 

Dennis secondment.jpg

Jag blev rekommenderad Kilpatrick Townsend av kollegorna på det extrajobb som jag hade vid sidan av studierna. Efter en lunch med några av byråns delägare fick jag en traineetjänst på byrån som sedan övergick till en tjänst som biträdande jurist.  

Jag trivs väldigt bra här, det är en trevlig arbetsplats och jag har riktigt bra kollegor. Vi arbetar bra tillsammans och har kul på samma gång vilket är viktigt för mig. Byråns storlek passar mig också bra och det finns utrymme för egna initiativ och goda möjligheter att utvecklas individuellt.

Jag arbetar huvudsakligen med klienter inom bygg- och fastighetsbranschen och nyligen fick jag möjligheten att åka på ett secondment till USA.

Byrån sänder en biträdande jurist på secondment varje halvår. Jag spenderade mina två första veckor i Atlanta och resterande två i New York. Det känns väldigt häftigt att ha fått chansen att göra detta och det är en möjlighet att få uppleva saker som man inte hade kunnat göra annars.

Jag uppskattade särskilt att få se hur våra amerikanska kollegor arbetar, knyta nya kontakter och få erfarenheten av att bo och arbeta utomlands under en period. 

/Dennis

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor