Vad ska du göra i sommar?

Vill du åka till USA?

Sommartrainee hos Kilpatrick Townsend

Varje sommar erbjuder vi en juriststudent att delta i vårt populära sommartraineeprogram. Vi är stolta över att, som den enda advokatbyrån i Sverige, kunna erbjuda sommartraineepraktik i USA. 

Du kommer att få arbeta med spännande ärenden i byråns olika verksamhetsgrupper tillsammans med våra delägare och övriga medarbetare. Tjänsten sträcker sig över åtta veckor under juni – juli varav tre veckor tillbringas på vårt kontor i Atlanta och fem veckor på vårt Stockholmskontor. Detta ger dig en första inblick i den affärsjuridiska verksamheten i såväl Sverige som i USA. I Atlanta får du även delta i flera sociala aktiviteter såsom sportevenemang, konserter, mottagningar, utflykter och välgörenhetsprojekt. Under hela din traineetid finns, utöver övriga trevliga kollegor, två dedikerade handledare tillhands som du kan bolla idéer och tankar med. Dina handledare kommer att säkerställa att din tid hos oss blir så bra som möjligt.

För att söka tjänsten har du, vid tjänstens tillträde, läst minst sex terminer på juristprogrammet. 

Läs vår studentfolder

Det bästa med Kilpatrick Townsend är känslan av gemenskap och den familjära känsla som infinner sig så fort man kliver innanför dörren till kontoret.

Emma Rathsman Sommartrainee 2019

Från min USA-vistelse tar jag med mig många minnen, och inte minst vänner, som jag kommer bära med mig för alltid.

Sebastian Kinnunen Sommartrainee 2018

Jag har svårt att tänka mig en bättre erfarenhet än att som juriststudent få uppleva byrålivet både ur ett amerikanskt och ett svenskt perspektiv!

Veronika Garemark Sommartrainee 2017

Resan till Atlanta är verkligen ett minne för livet - vilket äventyr!

Andrea Ploman Sommartrainee 2016

Det har varit en fantastiskt rolig och lärorik sommar!

Jonas Lenhammar Sommartrainee 2015

Möjligheten att få tillbringa sommaren på en affärs-juridisk byrå i Stockholm i kombination med vistelsen i Atlanta är förmodligen svårslagen.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor