Vad ska du göra i sommar?

Vill du åka till USA?

Sommartrainee hos Kilpatrick Townsend

Varje sommar erbjuder vi en juriststudent att delta i vårt populära sommartraineeprogram

Sommartraineeprogrammet sträcker sig över åtta veckor under juni – juli 2022 varav tre veckor tillbringas på vårt kontor i Atlanta och fem veckor på vårt Stockholmskontor. Detta ger dig en unik inblick i den affärsjuridiska verksamheten i såväl Sverige som i USA och du får lära känna såväl oss på KT som de amerikanska juriststudenter som också deltar i vårt sommartraineeprogram.

Du kommer att få arbeta med spännande ärenden i byråns olika verksamhetsgrupper tillsammans med våra delägare och övriga medarbetare. Under hela din traineetid har du, utöver övriga trevliga kollegor, två dedikerade handledare som säkerställer att du får en lärorik och rolig tid hos oss på KT.

I Atlanta får du även delta i flera sociala aktiviteter såsom sportevenemang, konserter, mottagningar, utflykter och välgörenhetsprojekt. 

För att söka tjänsten har du, vid tjänstens tillträde, läst minst sex terminer på juristprogrammet. 

 

 

Läs vår studentfolder
Skicka ansökan

Under sommaren har jag deltagit i byråns internationella ”Summer Associate Program”. Jag fick insikt i hur det är att arbeta som amerikansk jurist och lyssna på otroligt spännande berättelser om tidigare mål.

Viktor Lundin Sommartrainee 2021

Det bästa med Kilpatrick Townsend är känslan av gemenskap och den familjära känsla som infinner sig så fort man kliver innanför dörren till kontoret.

Emma Rathsman Sommartrainee 2019

Från min USA-vistelse tar jag med mig många minnen, och inte minst vänner, som jag kommer bära med mig för alltid.

Sebastian Kinnunen Sommartrainee 2018

Jag har svårt att tänka mig en bättre erfarenhet än att som juriststudent få uppleva byrålivet både ur ett amerikanskt och ett svenskt perspektiv!

Veronika Garemark Sommartrainee 2017

Resan till Atlanta är verkligen ett minne för livet - vilket äventyr!

Andrea Ploman Sommartrainee 2016

Det har varit en fantastiskt rolig och lärorik sommar!

Jonas Lenhammar Sommartrainee 2015

Möjligheten att få tillbringa sommaren på en affärs-juridisk byrå i Stockholm i kombination med vistelsen i Atlanta är förmodligen svårslagen.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor