facebook tracking

Get to know us.

Kilpatrick Townsend Stockholm

Att Kilpatrick Townsend är en stor och internationell advokatbyrå som etablerades redan år 1860 är ingen hemlighet men vi är även stolta över att presentera företagskulturen på vårt Stockholmskontor.

En gammal byrå med ett modernt tänk

Kilpatrick Townsend Stockholm erbjuder alla de fördelar och den trygghet som erhålls från en större byrå samtidigt som vi är måna om att behålla den familjära och öppna stämningen som en mindre byrå medför. Med våra drygt 40 medarbetare skapas här en tät sammanhållning och trevlig stämning.

Vår värdegrund utgörs av våra tre ledord - kvalitet, värde och syfte. Genom att ta stort socialt ansvar skapar vi även en modern företagskultur. Vi samarbetar till exempel med barnrätts-organisationen Maskrosbarn och på en global nivå jobbar vi även aktivt med frågor som mångfald, HBTQ-frågor och hållbarhet - här kan ni läsa mer om vårt samhällsengagemang.

 

En internationell karriär

Varje år finns det möjlighet för juriststudenter att söka till vårt populära sommartraineeprogram. Vi är stolta över att, som den enda advokat-byrån i Sverige, kunna erbjuda sommartraineepraktik i USA. Programmet omfattar totalt åtta veckor varav del av tiden tillbringas på vårt kontor i Atlanta. Det är en unik möjlighet att få en första inblick i den affärsjuridiska verksamheten i såväl USA som i Sverige. Tiden på kontoret i Atlanta varvas med sociala aktiviteter såsom konserter, sportevenemang, mottagningar, utflykter, och välgörenhetsprojekt. Läs mer här!

Vi erbjuder även våra biträdande jurister att resa på secondment till våra kontor i USA.  Vårt secondmentprogram ger dig möjlighet att få uppleva hur det är att arbeta på en advokatbyrå på andra sidan Atlanten och få en nyanserad bild av hur den affärsjuridiska verksamheten ser ut i USA. Det är ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter, samtidigt som du får erfarenhet av att bo och arbeta utomlands.

Johan åkte på secondment till New York och Atlanta, läs mer om hans upplevelser här!

 

Fokus på utveckling

Hos oss finns det både resurser och utrymme att få utvecklas och växa, allt i din egen takt. Storleken på vårt Stockholmskontor ger utrymme för egna initiativ och du ges goda möjligheter att utvecklas individuellt.

Förutom plats att växa så får våra medarbetare även vara en del av Kilpatrick Townsend, ett namn som står för kvalitet i allt vi gör. Som arbetsplats månar vi om att alla ska känna sig inkluderade och välkomna, samtidigt som de verkligen trivs på jobbet. 

För att åstadkomma detta ses vi gärna under mer avslappnade former som vid vår populära KT-fika, gemensamma middagar, after works, jul- och sommarfester samt idrottsevenemang. I vårt interna utbildningsprogram ingår såväl inspirationsföreläsningar som fördjupning inom olika rättsområden och utbildningar inom Legal English, retorik, affärsutveckling, ekonomi och IT. Varje år reser vi iväg på en gemensam utlandskonferens. Våra medarbetare får också ta del av ett förmånligt pensions- och försäkringspaket, subventionerad kontorsmassage och ett generöst friskvårdsbidrag.

 

Vår filosofi

Vi är övertygade om att medarbetare som har roligt och trivs på jobbet är de som presterar bäst och driver företaget framåt. Vi vill därför att våra medarbetare verkligen ska känna sig stolta över att vara en del av Kilpatrick Townsend.  För att säkerställa detta erbjuder vi löpande medarbetarsamtal och arbetar utifrån en “öppen dörr”-policy, vilket innebär att du alltid ska känna dig välkommen att knacka på hos en kollega - oberoende av ditt ärende.

Är du intresserad av att bli en del av Kilpatrick Townsend och få riktigt bra kollegor på en riktigt bra arbetsplats och samtidigt leverera rådgivning i världsklass?

Ta en titt på våra öppna tjänster eller skicka en spontanansökan!

LEDIGA TJÄNSTER
SPONTANANSÖKAN
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor