Get to know us.

Kilpatrick Townsend Stockholm

Att Kilpatrick Townsend är en stor och internationell advokatbyrå som etablerades redan år 1860 är ingen hemlighet men vi är även stolta över att presentera företagskulturen på vårt Stockholmskontor. 

Kilpatrick Townsend Stockholm erbjuder alla de fördelar och den trygghet som erhålls från en större byrå samtidigt som vi är måna om att behålla den familjära och öppna stämningen som en mindre byrå medför. Med våra 50 medarbetare skapas här en tät sammanhållning och trevlig stämning.

Vår värdegrund utgörs av våra tre ledord - kvalitet, värde och syfte. Genom att ta stort socialt ansvar skapar vi även en modern företagskultur. Vi samarbetar till exempel med barnrätts-organisationen Maskrosbarn och på en global nivå jobbar vi aktivt med frågor som mångfald, HBTQ-frågor och hållbarhet - här kan du läsa mer om vårt samhällsengagemang.

Möjlighet till internationell erfarenhet

Varje år finns det möjlighet för juriststudenter att söka till vårt populära sommartraineeprogram. Vi är stolta över att, som den enda advokat-byrån i Sverige, kunna erbjuda sommartraineepraktik i USA. Programmet omfattar totalt åtta veckor varav del av tiden tillbringas på vårt kontor i Atlanta. Det är en unik möjlighet att få en första inblick i den affärsjuridiska verksamheten i såväl USA som i Sverige. Tiden på kontoret i Atlanta varvas med sociala aktiviteter såsom konserter, sportevenemang, mottagningar, utflykter, och välgörenhetsprojekt. Läs mer här

Vi erbjuder även våra biträdande jurister att resa på secondment till våra kontor i USA.  Vårt secondmentprogram ger dig möjlighet att få uppleva hur det är att arbeta på en advokatbyrå på andra sidan Atlanten och få en nyanserad bild av hur den affärsjuridiska verksamheten ser ut i USA. Det är ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter, samtidigt som du får erfarenhet av att bo och arbeta utomlands.

Johan åkte på secondment till New York och Atlanta, läs mer om hans upplevelser här

Fokus på utveckling

Hos oss finns det både resurser och utrymme att få utvecklas och växa, allt i din egen takt. Storleken på vårt Stockholms-kontor ger utrymme för egna initiativ och du ges goda möjligheter att utvecklas individuellt.

Som arbetsgivare månar vi om att våra medarbetare ska känna sig inkluderade och välkomna, samtidigt som de verkligen trivs på jobbet. 

För att åstadkomma detta ses vi gärna under mer avslappnade former som vid gemensamma middagar, after work- och frukostaktiviteter och idrottsevenemang. I vårt interna utbildningsprogram ingår såväl inspirationsföreläsningar inom hälsa som fördjupning inom olika rättsområden och utbildningar inom exempelvis Legal English, retorik, affärsutveckling, ekonomi och IT. Varje år reser vi iväg på en gemensam utlandskonferens. Våra medarbetare får även ta del av ett förmånligt pensions- och försäkringspaket, subventionerad kontorsmassage och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vår filosofi

Vi är övertygade om att medarbetare som har roligt och trivs på jobbet är de som presterar bäst och driver företaget framåt. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig stolta över att vara en del av Kilpatrick Townsend.  För att säkerställa detta håller vi bl.a. löpande medarbetarsamtal och arbetar utifrån en “öppen dörr”-policy, vilket innebär att du alltid ska känna dig välkommen att hälsa på hos en kollega - oberoende av ditt ärende.

Vill du bli vår nya kollega? Ta en titt på våra öppna tjänster eller skicka in en spontanansökan!

LEDIGA TJÄNSTER
SPONTANANSÖKAN
Tillbaka till startsidan
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor